Zulte Waregem en Club Brugge hebben blessurezorgen voor klepper

Zulte Waregem en Club Brugge hebben blessurezorgen voor klepper
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem moet vol aan de bak tegen Club Brugge dit weekend. En dat wordt toch een beetje de strijd tussen de gewonde dieren. Bij Essevee zijn een aantal sterkhouders buiten strijd, terwijl bij blauw-zwart de blessures niet op een hand te tellen zijn.

Bij de thuisploeg van zaterdag weinig verandering in de blessures van diverse spelers: Baudry is met een contractuurtje in de hamstrings twijfelachtig voor de clash met blauw-zwart, terwijl Cordaro, D'Ulivo en D'Haene verder revalideren met knieproblemen.

Ook Chuks Aneke zal er de komende weken niet bij zijn. Hij ging woensdag onder het mes, nadat bij hem een scheurtje in de meniscus werd vastgesteld. De Brit liet met opgestoken duim weten dat de operatie voorspoedig verlopen is.

Bij Brugge is het verdict nog wat zwaarder: Meunier, Duarte en Engels hebben allen last van aanslepende blessures, ook in de andere geledingen van het veld zijn er problemen.

Simons heeft een scheurtje in de hamstrings en moet enkele weken toekijken, Refaelov brak een beentje in de voet, Izquierdo heeft last van de lies en met Gedoz, Ibini, Denswil en Coopman zijn er nog wel enkele spelers out. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties