Club Brugge deze keer in het hart van de ploeg getroffen: "We verliezen ons evenwicht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Club Brugge deze keer in het hart van de ploeg getroffen: "We verliezen ons evenwicht"
Foto: © Photonews

De lappenmand van Club Brugge puilt momenteel uit, maar het verlies was wellicht nooit eerder zo zwaar als nu. Met Timmy Simons zag Michel Preud'homme niet alleen zijn aanvoerder, maar ook zijn verlengstuk op het veld uitvallen. En ja, dat zal doorwegen.

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme draait dan ook niet rond de pot: het verlies van Timmy Simons (minstens drie weken, nvdr.) is zeer zwaar en zal gevolgen hebben op het veld. 

"Met Timmy verliezen we ons evenwicht op het veld", vertelt de Luikenaar. "Al vond ik dat Claudemir afgelopen dinsdag in Manchester goed zijn streng heeft getrokken."

Drie mogelijke vervangers

Preud'homme windt er geen doekjes om. Er zijn drie spelers die Simons kunnen vervangen: Claudemir, Ruud Vormer en nieuwkomer Jean-Charles Castelletto. 

"Ik heb hen een tijdje geleden gezegd dat ze veel naar Timmy moeten kijken als ze op de bank zitten. Bovendien heb ik de voorbije dagen enorm veel beelden getoond van de acties van Simons."

De voorbije dagen enorm veel beelden getoond van de acties van Simons

En dan rest er natuurlijk de vraag: komt er nog een extra centrale middenvelder bij? Preud'homme zegt het niet met zoveel woorden, maar Club kijkt wel degelijk de kat uit de boom. "We zullen communiceren als er iets beweegt."

Wie moet Timmy Simons vervangen?

59%
16%
12%
14%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties