Extra steun voor Legear: "Dit is laster... Jonathan verdient bewondering voor zijn werk"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Extra steun voor Legear: "Dit is laster... Jonathan verdient bewondering voor zijn werk"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

De uitspraken van Standard-voorzitter Bruno Venanzi deden al heel wat stof opwaaien en voorlopig lijkt het einde van de soap nog niet in zicht. Er werd met de vinger gewezen naar Jonathan Legear, maar die beet van zich af. Net als zijn begeleider Olivier Guilbaud.

Door Kevin Jonckheere

Venanzi gaf maandag aan dat een speler vorig jaar met geld over de brug was gekomen om zich op die manier van een basisplaats te verzekeren.

Een coach (Luzon, Vukomanovic of Riga, nvdr.) zou dus zijn omgekocht. Er werd met de vinger gewezen naar Jonathan Legear, maar na de speler zelf reageert nu ook zijn begeleider Olivier Guilbaud.

"Zoiets heet laster"

“Jonathan is een prof die bewondering verdient voor zijn harde werk. Hetgeen men in zijn schoenen probeert te schuiven, is nooit gebeurd. Bovendien: als er geen bewijzen zijn, dan heet zoiets laster”, aldus Guilbaud in een gesprek met onze redactie.

“Het is duidelijk dat iemand probeert om voor wrevel te zorgen binnen de kleedkamer van Standard. Jonathan is er echt kapot van. Hij weet op dit moment niet goed wat er hem overkomt en hoopt dat de waarheid snel aan het licht komt. Liever vandaag dan morgen", besluit Guilbaud.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties