Reactie Dramatisch schouwspel in Kortrijk: "Verspilde avond voor de fans"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Dramatisch schouwspel in Kortrijk: "Verspilde avond voor de fans"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden te doen met de supporters die naar Kortrijk - Leuven afzakten gisteren. Ook de protagonisten op het veld gaven toe dat het niet om aan te zien was. Een overzicht.

Sander De Graeve in Kortrijk

Eerst even nog wat achtergrond. De fans in Kortrijk, die van de thuisploeg toch, kregen dit seizoen nog maar twee goals te zien. Daar was dan nog eentje van Standard bij. Één keer juichen op vier thuiswedstrijden. Je zou voor minder 'wij willen voetbal zien'-aanheffen in de slotfase.

"Dat raakt me niet, neen", aldus Walem. "Ik begrijp die mensen volledig. Ik heb ook twintig jaar gevoetbald en ik zit hier ook om voetbal te zien, maar we missen momenteel nog dat tikkeltje extra om goed te spelen, vergeet niet dat hier heel wat vertrokken is."

De laatste drie confrontaties thuis, tegen Lokeren, Gent en gisteren Leuven, eindigden allemaal op 0-0. "Een scoringsprobleem? Dat klopt. We hebben Papazoglou gehaald als eerste spits, maar die is nooit fit. Kamara kreeg zijn kans, maar die pakte dan dom rood."

Ook Van Loo zag dat het niet echt te genieten was. "Dat clean sheet is goed voor ons als verdediging, maar ik denk dat dit een verspilde avond was voor de supporters die hier aanwezig waren", klonk het eerlijk bij de rechtsback.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties