Lierse kan het plots wel: Pallieters halen uit bij Eupen

Caroline Tonnelier
| 13 reacties
Lierse kan het plots wel: Pallieters halen uit bij Eupen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de 1 op 12 moet Lierse-coach Zerdouk het gaan uitleggen in Egypte, maar moest er natuurlijk vooral gewonnen worden. Geen sinecure op het veld van Eupen, maar Van Meir flikte het wel.

Eupen - Lierse 1-4

Het clubmonument neemt tijdelijk over bij de voormalige eersteklasser, en met succes. Eupen had dit seizoen nog niet verloren en wilde met een zege zijn leidersplaats opnieuw overnemen van Tubize.

Daar staken de bezoekers dus een stokje voor: Lierse liep via Tahiri en Velikonja 0-2 uit. De thuisploeg maakte het nog spannend dankzij een aansluitingstreffer van Afif, maar kon de eerste nederlaag niet meer vermijden.

Integendeel: in de slotfase werd het nog een afstraffing. Een intussen tienkoppig Eupen incasseerde ook nog doelpunten van Thiago Santos en Sayed.

Coxyde - Heist 2-2

Onderaan het klassement gingen Coxyde en Heist op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen. Daar slaagde geen van beide clubs in: de wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel. 

Union - Patro Eisden 1-1

Ook nog steeds geen zege voor Patro Eisden, maar wel een onverhoopt punt op het veld van Union. Martens stelde gelijk voor de thuisploeg, nadat Hodzic de Limburgers op voorsprong had gezet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties