Reactie STVV startte onherkenbaar: "Niet iedereen was geconcentreerd op de match"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
STVV startte onherkenbaar: "Niet iedereen was geconcentreerd op de match"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De felle start die STVV zich in de jongste drie thuisduels eigen maakte, bleef tegen Charleroi achterwege. Na de puntendeling tegen de Zebra's (1-1) zochten de Kanaries naar oorzaken voor de mindere start.

Diederik Geypen in Sint-Truiden

"We begonnen niet zoals anders aan de match. Te veel ballen naar achteren en weinig kansen. In de eerste dertig minuten schoten we geen enkele keer naar doel", gaf aanvaller Yannis Mbombo toe.

"Niet iedereen was voor de volle honderd procent geconcentreerd op de match", analyseerde Rob Schoofs. "De moeilijke week met de coachwissel speelde zeker mee."

"Misschien sloeg de stress toe

"Sommige jongens waren niet in hun normale doen, al lag dat ook aan Charleroi. Zij begonnen goed en onze counters waren niet scherp genoeg. Met de inbreng van Momi en Boli konden we meer overwicht creëren."

Had het vertrek van Yannick Ferrera dan toch een grotere impact dan gedacht? "De trainingsmethodes zijn niet veel veranderd", besloot Jean-Luc Dompé. "Het is niet voor het eerst dat we slecht begonnen, wel de eerste keer thuis. Misschien sloeg de stress toe. Iedereen wilde zich te fel bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties