KV Oostende, dat is meer dan voetbal: "Hét beste voetbalevent in België"

KV Oostende, dat is meer dan voetbal: "Hét beste voetbalevent in België"
Foto: © Photonews

Het gaat KV Oostende dezer dagen voor de wind. De ploeg van Yves Vanderhaeghe is de fiere leider en dat zorgt ook naast het veld voor positieve gevolgen. Zo staan de sponsors bij wijze van spreken in de rij om een samenwerking met 'Het Weireldploegsje' aan te gaan.

Commercieel directeur Patrick Orlans promoot KVO maar wat graag in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Het béste voetbalevent in België. Bij ons kom je niet voor een match van 90 minuten, maar voor een evenement van vijf uur.”

"Eerste plaats is handig argument om mensen over de streep te trekken"

Sponsordeals afsluiten is dezer dagen een fluitje van een cent voor Orlans. “Nu we bovenaan staan, is het nog eenvoudiger om sponsors warm te maken."

"Het is niet zo dat de sponsors zélf bellen – dat heb ik nog nooit meegemaakt – maar op een wervingsavond is de eerste plaats een handig argument om mensen over de streep te trekken.”

“Voor de supporters is het sportieve het allerbelangrijkste, maar voor het businessgedeelte van je club moet er méér zijn. Je moet ze een spektakel geven dat ze nergens anders kunnen beleven. Als de ploeg dan nog eens fantastisch voetbalt, is dat mooi meegenomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties