Geen Proto, Deschacht, Defour én Praet: "Als je nu geen andere jongens brengt, is het over"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Geen Proto, Deschacht, Defour én Praet: "Als je nu geen andere jongens brengt, is het over"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Spouwen-Mopertingen (4e klasse) lootte Anderlecht op papier de makkelijkste tegenstander in de zestiende finales van de Croky Cup. Een haalbare horde voor de Brusselaars, maar... "Van onderschatting zoals tegen Rupel Boom destijds is geen sprake."

Diederik Geypen in Anderlecht

"Iedereen denkt natuurlijk: het is máár een vierdeklasser. We zijn onze tegenstander gaan scouten. Elke speler moet deze wedstrijd serieus nemen", vertelde Besnik Hasi op zijn voorbeschouwend persmoment.

De rest zit in de kern. Ook Okaka en Suarez - Besnik Hasi

"Ik heb er met de ploeg al over gesproken. Het zou misplaatst zijn om zo'n match te onderschatten. We zijn er ooit tegen Rupel Boom (1-2 in 2011, nvdr.) uit gegaan. Toen was er wel onderschatting."

Toch mogen er in de paars-witte basiself enkele wijzigingen verwacht worden. "Wisselen doen we sowieso. Als je ze nu niet brengt, is het over. Proto, Deschacht, Defour en Praet spelen zéker niet. De rest zit in de kern. Okaka en Suarez dus ook."

De komst van Spouwen-Mopertingen lijkt de gelegenheid om Aaron Leya Iseka eens uit te spelen naast Imoh Ezekiel? "Het is een ideaal moment voor hem", vindt ook Hasi. "Ik liet hem invallen tegen Charleroi omdat hij goed werk levert en scoorde bij de U21."

"Trezeguet is pas hier, morgen kan hij ritme opdoen

Besnik Hasi

"Ik hoop dat hij morgen kan bevestigen, maar we willen onze jonge gasten tijd geven. De Youth League komt eraan voor hem. Leya Iseka krijgt dus nog topwedstrijden om zich te tonen."

Over de eerste officiële minuten voor Mahmoud 'Trezeguet' Hassan spuide Hasi nog wat mist. "Trezeguet is pas hier en we hebben nog andere jongens. We zien wel tijdens de match. Morgen kan hij zeker in de tweede helft ritme opdoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties