Overzicht tweede: Hattrick Dufer brengt Antwerp aan de leiding

Caroline Tonnelier
| 65 reacties

In de topper tegen Tubize ging Antwerp op zoek naar de leidersplaats. Die missie verliep vlotter dan verwacht: tegen tien man werd het 4-0 voor The Great Old.

Antwerp - Tubize 4-0

De wedstrijd begon uitstekend voor Antwerp: er was amper afgetrapt toen Owusu de score al opende. Droomscenario dus en toen Laurent ook nog rood kreeg , zag het er wel heel beroerd uit voor Tubize.

In de tweede helft was het aan Dufer. Die zorgde in zijn eentje nog voor een ruime overwinning: met een hattrick bracht hij de eindstand op 4-0.

Lommel United - Roeselare 2-0

Het ambitieuze Lommel United staat voorlopig in de middenmoot. Voor aanvang van de wedstrijd hadden ze zelfs een punt minder dan tegenstander Roeselare. In eigen huis maakten de Limburgers het echter snel af. Na een kwartier stond het al 2-0 dankzij Scheelen en De Belder.

Eupen - WS Brussels 3-1

Eupen is de laatste wedstrijden wat op de sukkel en ook tegen WS Brussels liep het niet meteen vlot. Diagné zette de thuisploeg wel op voorsprong, maar kort na de rust bracht Fall de bezoekers langszij. Uiteindelijk hield Eupen toch nog de drie punten thuis. Blondelle werd de matchwinnaar, Suarez maakte er zelfs nog 3-1 van.

26/09/2015 19:30Dessel Sport - Seraing0-3
26/09/2015 20:00Eupen - WS Bruxelles3-1
26/09/2015 20:00Antwerp - Tubeke4-0
26/09/2015 20:00Lommel SK - Roeselare2-0