Reactie Ferrera: "Ik wil werkers zien, geen verwende kinderen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
Ferrera: "Ik wil werkers zien, geen verwende kinderen"
Foto: © photonews

Voor en tegenstanders waren het erover eens. Standard zou een furieuze start nemen tegen OH Leuven. Het omgekeerde bleek waar. Elf makke lammetjes betraden Sclessin en daar wond Yannick Ferrera zich achteraf danig over op.

Jordan Horwood en Diederik Geypen in Luik

"Ik feliciteer Jacky Mathijssen met het punt dat ze hier meenemen. Maar het wordt stilaan een gewoonte dat ik dit moet zeggen." De toon van de persbabbel na afloop was meteen gezet. "Onze eerste helft was schandalig. Er zat niets van intensiteit in ons spel", aldus Ferrera.

Met dank aan een serieuze uitbrander bij de rust haalde Standard nog een 0-2-achterstand op. "Technisch was het nog niet top en we maakten nog vaak de foute keuze. Maar over de mentaliteit kan ik zeer tevreden zijn."

"Na de wedstrijd sprak ik mijn spelers toe. De intensiteit van de tweede periode wil ik elke match én elke minuut van de training zien. Anders komen we nooit uit de problemen."

Het wordt een gewoonte dat ik de tegenstander moet feliciteren

"Ik wil werkers zien, geen verwende kinderen", klonk Ferrera hard. "Ik zal mijn spelers - sommigen individueel - aanspreken over de manier hoe ze vandaag het veld betraden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties