Is Bruzzese dan de nummer 1 van Club? Vertrouwen van fans en zelf goede beurt gemaakt

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Is Bruzzese dan de nummer 1 van Club? Vertrouwen van fans en zelf goede beurt gemaakt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De doelmannenwissel van Michel Preud'homme heeft goed uitgepakt. MPH gaf Sébastien Bruzzese de voorkeur op Sinan Bolat, maar hoe deed de 26-jarige Luikenaar het tegen Lokeren? Wij bekeken zijn wedstrijd met een vergrootglas.

Timothy Collard in Lokeren

Voor aanvang van de partij kreeg Bruzzese al het nodige vertrouwen van de blauw-zwarte aanhang die was afgezakt naar Daknam. Zij scandeerden zijn naam en gingen dus akkoord met de beslissing van hun trainer.

Tijdens de match moest Bruzzese niet zo gek veel werk opknappen. Hier en daar eens tussenkomen, af en toe eens een schotje oprapen: neen, Lokeren kon de goalie niet in verlegenheid brengen. Toen Bruzzese halverwege de eerste helft eens autoritair een bal kwam plukken, leverde hem dat wel veel applaus op.

Club één keer recht gehouden

In de tweede helft moest Bruzzese zich wel écht onderscheiden. Eerst bokste hij een harde én verrassende vrijschop van Starzynski goed weg en later was hij bij de pinken toen Ansah alleen op hem afstormde.

Net als voor het begin van de wedstrijd, zongen de fans van Club Bruzzese ook na het laatste fluitsignaal nog eens toe. Dan rest er ons nog één vraag... Is Bruzzese vertrokken om voor langere tijd de Brugse nummer 1 te zijn?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties