Vijftien (!) Rode Duivels zitten in vieze papieren bij hun club

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Vijftien (!) Rode Duivels zitten in vieze papieren bij hun club
Foto: © photonews

Marc Wilmots maakt vandaag zijn selectie bekend voor de EK-kwalificatiewedstrijden van later deze maand tegen Andorra en Israël. De bondscoach heeft wellicht enkele belangrijke knopen moeten doorhakken, en dat is normaal.

Het Nieuwsblad becijferde namelijk dat maar liefst vijftien Rode Duivels in vieze papieren zitten bij hun club. Een bloemlezing.

Geblesseerd

Zo zijn Thibaut Courtois, Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Nicolas Lombaerts, Moussa Dembele en Christian Benteke allen geblesseerd. Courtois en Benteke zijn zeker out en achter de andere namen staat een vraagteken voor de eerstvolgende twee EK-kwalificatiematchen.

Bankzitter

En dan heb je nog de jongens die bij hun club geen titularis zijn. Dries Mertens, Divock Origi, Marouane Fellaini, Kevin Mirallas en Yannick Carrasco zijn allen bankzitter op dit moment. Ook Januzaj kan bij deze jongens gezet worden, al komt hij er meer en meer door bij Borussia Dortmund.

Niet in vorm

En dan zijn er ook nog enkele jongens die niet in vorm zijn. Eden Hazard, Nacer Chadli en Laurent Ciman hollen dezer dagen achter hun beste vorm aan. Als dat maar goed komt…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties