Reactie Gelaten MPH heeft kopzorgen: "Als ik het zou weten..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Gelaten MPH heeft kopzorgen: "Als ik het zou weten..."
Foto: © Photonews

Het is diepe crisis bij Club Brugge. En helemaal niets minder dan dat. Club Brugge leed vanmiddag al de tiende nederlaag van het seizoen in de Slag om Vlaanderen...

Cédric De Volder en Sander De Graeve in Gent

En daar kunnen ook de fans niet om lachen. Het blauw-zwarte legioen wil uitleg van Michel Preud'homme en is niet van plan om het stadion te verlaten vooraleer die uitleg er ook komt. 

"Ik kan leven met de eerste helft", vertelt de blauw-zwarte coach. "Maar in de tweede helft gebeurde opnieuw het ergste. Een spits (Laurent Depoitre, nvdr.) staat met de rug naar doel, maar kan twee verdedigers uitschakelen. Ja..."

MPH neemt de schuld op zich

De cijfers spreken echter voor zichzelf en zijn Club onwaardig. "Maar dat is mijn schuld. Ik verwissel gewoon te veel. Het verschil met vorig seizoen? Als ik het zou weten... De spelers worden op dezelfde manier getraind en begeleid."

We zijn nog steeds heel blij met MPH als coach

Vincent Mannaert

"We hebben nog steeds het volste vertrouwen in onze coach", predikt Vincent Mannaert rust en kalmte. "Michel dwong vorig seizoen respect af en we zijn nog steeds blij met hem als coach. Maar we moeten wel tonen dat we Club Brugge zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties