Loopt het tijdperk-Gillet bij de Rode Duivels op laatste benen: "Sels en Casteels kloppen op de deur"

Loopt het tijdperk-Gillet bij de Rode Duivels op laatste benen: "Sels en Casteels kloppen op de deur"
Foto: © photonews

Jean-François Gillet blijft een vreemde eend in de bijt bij de Rode Duivels. Vital Borkelmans beklemtoont dat de doelman niet enkel voor de sfeer bij de selectie wordt genomen, maar de assistent-bondscoach beseft maar al te goed dat er binnenkort keuzes moeten worden gemaakt.

Zonder blessures of schorsingen waren de drie doelmannen bij de Rode Duivels de voorbije jaren vaste prik. In de juiste volgorde: Thibaut Courtois, Simon Mignolet en Jean-François Gillet.

En eerlijk? De doelman van KV Mechelen oproepen blijft toch een vreemd gegeven. "Maar Jean-François past perfect bij de groep. Hij kan zich gemakkelijk vinden bij dat statuut."

Gillet wordt niet enkel voor de sfeer opgeroepen

Vital Borkelmans

"Maar pas op: Gillet wordt niet enkel voor de sfeer opgeroepen", beklemtoont Vital Borkelmans in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft een pak ervaring, traint op een positieve manier en heeft een goede invloed op Thibaut en Simon."

"Maar de jongens weten ook dat er ooit keuzes zullen moeten worden gemaakt", besluit de assistent van Marc Wilmots. "Matz Sels en Koen Casteels kloppen op de deur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties