Dé verrassing in derde: "Veel jonge gasten en twee oudere mannen met Wim en ik"

Dé verrassing in derde: "Veel jonge gasten en twee oudere mannen met Wim en ik"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Deelkens maakte jarenlang grote sier bij Westerlo, momenteel speelt hij bij Oosterzonen uit deelgemeente Oosterwijk. "Maar we moeten toch al minder en minder vertellen waar dat precies ligt", is de ervaren doelman tevreden.

Door Aernout Van Lindt

En met recht en reden. De club staat momenteel helemaal bovenaan in 3e klasse B, met een puntje meer dan Beerschot-Wilrijk. "Vorig jaar waren we slecht aan het seizoen begonnen, maar dit voorjaar waren we erg sterk. Op dat positief elan zijn we nu aan het verderbouwen", aldus Deelkens tegen Voetbalkrant.com.

"En we zijn nog ongeslagen, dat is ook heel belangrijk. We willen zoveel mogelijk punten pakken en zolang mogelijk meedraaien bovenaan. Het is een ideale mix tussen veel jonge gasten met kwaliteit en twee oudere mannen zoals Wim Mennes en ik. Maar het rendeert wel op het veld."

Nog niet versleten -

En zo werkt Oosterzonen stilaan aan klantenbinding in Westerlo: "We moeten steeds minder uitleggen vanwaar we precies zijn. We zetten onszelf stilaan op de kaart, dat is enkel leuk meegenomen. Er komt steeds meer volk kijken: de neutrale supporters in de buurt van Westerlo kennen ons stilaan. Er wordt over gepraat."

Deelkens zelf voelt zich ook nog niet versleten: "Ik weet dat het snel kan gaan. Eens je 38 jaar bent kan een zware blessure het einde betekenen, maar zolang ik me goed voel zal ik blijven keepen. We bekijken het elk jaar opnieuw met het bestuur in de lente en dan zien we wel weer verder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties