Veel vreugde bij Lokeren, maar... "Bob Peeters blijft onder druk staan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Veel vreugde bij Lokeren, maar... "Bob Peeters blijft onder druk staan"
Foto: © photonews

Bob Peeters overleefde vorig weekend na de thuisnederlaag tegen OH Leuven, maar de trainer van Sporting Lokeren blijft onder druk staan. Er was dinsdag veel vreugde tijdens de voorstelling van Hamdi Harbaoui, maar voorzitter Roger Lambrecht besprak ook de positie van Peeters...

Timothy Collard in Lokeren

Het is duidelijk dat Willy Reynders diegene is die ervoor gezorgd heeft dat Bob Peeters nog steeds aan het roer staat bij Lokeren. De sportief directeur nam het tijdens de voorstelling van Hamdi Harbaoui nog eens op voor de fel geplaagde coach.

"Er is inzet en de jongens trainen hard"

Willy Reynders

“Mochten we merken dat er binnen de groep een zekere gelatenheid is, dan zou dat de beslissing een stuk makkelijker maken voor ons. Maar dat is niet het geval”, aldus Reynders.

“De sfeer in de kleedkamer is goed en er is inzet op training. De jongens trainen hard. Harder dan vorig jaar zelfs. Het is alleen jammer dat er tijdens wedstrijden geen rendement is.”

"Bob Peeters blijft onder druk staan"

Roger Lambrecht

Ook Lambrecht behoudt dus nog het vertrouwen in Peeters. Maar… “De trainer blijft onder druk staan. Dat verandert niet. Wat er moet gebeuren zodat die druk weggaat? Die vraag kan ik ook aan jullie stellen, hé… (staart de pers aan, nvdr.) Het lijkt me duidelijk wat er moet gebeuren: we moeten matchen winnen.”

“Het was een moeilijk weekend voor mij. Het was ook een moeilijke beslissing om het vertrouwen in Bob Peeters te behouden. Hij blijft voorlopig aan als trainer, maar moet nu wel punten gaan pakken.”

Toch besloot de voorzitter van de Waaslanders met positieve woorden voor zijn trainer. “Pas op… Ik kan geen kwaad woord zeggen over Bob. Hij doet zijn best. Maar ik kan toch moeilijk tevreden zijn als Lokeren maar 8 op 33 pakt, hé?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties