Fans Charleroi en Standard maken het bont: Van Damme neergekogeld, schermutselingen op en naast het veld

Timothy Collard
Timothy Collard
| 69 reacties
Fans Charleroi en Standard maken het bont: Van Damme neergekogeld, schermutselingen op en naast het veld
Foto: © photonews

De wedstrijden tussen Sporting Charleroi en Standard zijn altijd op het scherp van de snee. Dat was deze keer niet anders. Voor, tijdens en na de match eisten de fans een hoofdrol op. Jelle Van Damme kreeg tijdens een interview zelfs een voorwerp tegen het hoofd.

Timothy Collard in Charleroi

De fans van Standard amuseerden zich een hele wedstrijd met bommetjes op het veld te gooien. Vooral in de tweede helft, toen Penneteau langs hun kant stond, liep het de spuigaten uit. Na een zoveelste waarschuwing besliste scheidsrechter Wouters dan ook om de wedstrijd stil te leggen.

De scheids en de spelers trokken naar binnen en zeven minuten lang moest iedereen in het stadion zich opwarmen aan de gezangen van beide supportersgroepen. Uiteindelijk verschenen de 22 acteurs terug op het veld en ging de wedstrijd verder.

schermutselingen in tribune én op het veld

Aan het einde van de match, na de 2-3 van Standard, sloegen de stoppen door bij de fans van Charleroi. Onderling, althans daar leek het toch op, ontstonden er schermutselingen in een vak van Charleroi-supporters. Een fan van de Zebra's gooide zelfs met bier naar een andere.

Op het veld onstond er na het laatste fluitsignaal ook nog een opstootje. Penneteau ging verhaal halen bij enkele Standard-spelers. Het kwam gelukkig net niet tot een handgemeen.

Van Damme krijgt voorwerp tegen hoofd

Even later liep het pas écht fout. Jelle Van Damme stond voor de camera's van Play Sports een interview te geven, toen hij iets (een flesje?) tegen het hoofd geworpen kreeg. Van Damme ging tegen de grond en besloot daarna om meteen naar binnen te gaan in plaats van het interview verder te zetten. Bekijk de beelden hieronder:

Van Damme krijgt flesje tegen z'n hoofd

Jelle Van Damme kreeg tijdens een interview na de wedstrijd een flesje tegen z'n hoofd vanuit het Charleroi-vak. Ongezien!

Posted by Stadion on zondag 25 oktober 2015
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties