Genk op zoek naar eerherstel: "Misschien op juiste moment tegen ons zwarte beest Oostende"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Genk op zoek naar eerherstel: "Misschien op juiste moment tegen ons zwarte beest Oostende"
Foto: © SC

Racing Genk incasseerde vrijdagavond een ferme klap tegen Moeskroen. Er kwam abrupt een einde aan de ongeslagen reeks in eigen huis. Misschien komt de match tegen KV Oostende wel op het juiste moment.

Door Robby Morren

Iedereen bij Genk is het erover eens dat het goed is dat de match tegen KV Oostende dinsdag al volgt. Zo kunnen de Limburgers al snel de uitschuiver tegen Moeskroen proberen te herstellen. De supporters en de coach verwachten een reactie.

"Het is goed dat Oostende dinsdag al is. We moeten reageren en op eerherstel uit zijn", benadrukt Peter Maes. "De kopjes gingen snel naar beneden toen we op achterstand kwamen, er stond niemand op in de ploeg."

Het is aan ons om te reageren

Maar laat Oostende, dat een fantastisch seizoen doormaakt, nu net een ploeg zijn die Genk niet echt ligt. "Het is aan ons om te reageren", aldus Buffel. "Gelukkig hebben we nu een week met veel matchen. Iedereen weet dat het tegen Moeskroen niet goed was."

Makkelijk wordt dat niet, maar de motivatie zal wel aanwezig zijn. "Ik kan niet wachten om tegen Oostende te tonen dat ik beter kan dan ik tegen Moeskroen speelde", klinkt het bij Köteles.

"Ons zwarte beest Oostende komt misschien wel op het juiste moment", hoopt Buffel. "We moeten de verloren punten trachten terug te pakken in Oostende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties