Dé oplossing voor de blauw-zwarte defensie is op de terugweg: "Scan bracht goed nieuws"

Dé oplossing voor de blauw-zwarte defensie is op de terugweg: "Scan bracht goed nieuws"
Foto: © photonews

Bjorn Engels staat terug op het oefenveld en dat is toch goed nieuws voor Club Brugge. Het is nog afwachten, want de verdediger is nog niet helemaal fit, maar Michel Preud'homme zal zijn terugkeer toch met open armen verwelkomen.

Club Brugge pakte dit seizoen al 35 doelpunten op 20 matchen. Véél te veel, wat aangeeft dat er defensief toch iets schort. In sé is Engels de beste verdediger van blauw-zwart, maar hij sukkelt al een dik jaar met allerhande blessures. De operatie aan de meniscus houdt hem al sinds oktober vorig jaar aan de kant.

"Engels onderging vorige week een controlescan aan de geplaagde knie. Die scan bracht enkel goed nieuws, het herstel van de jonge verdediger verloopt goed", laat Club weten.

Engels gaat nog op controle naar Milaan en München vooraleer hij de laatste rechte lijn ingaat

Club Brugge

"Hij kon naast individueel fysiek werk ook stukken van de groepstraining mee afwerken vandaag. Wedstrijdvormen komen nog te vroeg. De speler volgt een schema voor geleidelijke hervatting van de volledige groepstraining."

"Bjorn gaat de komende twee weken samen met Club-dokter Dalewyn nog op controle naar Milaan en München vooraleer de laatste rechte lijn naar een terugkeer kan ingezet worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties