Reactie ‘Bad boy’ van Westerlo lijkt helemaal terug: “Een superspeler, maar...”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
‘Bad boy’ van Westerlo lijkt helemaal terug: “Een superspeler, maar...”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Uitgerekend Mohammed Aoulad bezorgde KVC Westerlo dinsdagavond nog een punt op het veld van Moeskroen-Péruwelz. De ‘bad boy’ lijkt na een periode in de B-kern dus weer helemaal terug te zijn. Harm Van Veldhoven kan hem best gebruiken…

“Ik weet dat Mo een creatieve speler is. Ik weet dat hij de ploeg iets kan bijbrengen. Daarom bracht ik hem ook in”, aldus Van Veldhoven na de match. “Mo kan een superspeler zijn voor ons. Maar het is nu zaak dat hij dit vasthoudt.”

“Ik heb hem altijd al een belangrijke speler voor ons gevonden, maar soms laat hij de goede vorm tussen zijn vingers wegglippen. Dat moet hij vermijden. Maar weet je… Ik ben zeer blij met de manier waarop hij de laatste weken heeft gereageerd.”

Incident

Het incident van tijdens de thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden is dan ook vergeven en vergeten. Toen zweepte Aoulad het publiek, dat ‘Harm buiten’ scandeerde, nog wat op.

“Voor mij is dat incident met Mo helemaal afgesloten”, zegt Van Veldhoven. “Eigenlijk is dat voor mij nooit een groot punt geweest. Hij heeft zijn excuses aangeboden en ik heb er een streep onder getrokken. Hij heeft zijn kans gegrepen bij de beloften en nu ook bij de eerste ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties