Janevski beseft dat het lastig wordt: "Voor mij de beste ploeg van het kampioenschap"

Edgar Makanga
Edgar Makanga vanuit Mouscron
| 1 reacties
Janevski beseft dat het lastig wordt: "Voor mij de beste ploeg van het kampioenschap"
Foto: © photonews

Zondagavond moet Moeskroen-Péruwelz op bezoek bij Anderlecht. Zit een nieuwe stunt zoals in Genk erin? Coach Janevski beseft alvast dat de opdracht in het Astridpark heel wat lastiger wordt.

"Anderlecht is een stuk sterker dan Racing Genk. Voor mij de beste ploeg van het kampioenschap", onderstreepte Cedomir Janevski vrijdagnamiddag op de persconferentie. 

"De Limburgers moeten het vooral hebben van lange ballen richting De Camargo. De Brusselaars daarentegen beschikken over heel wat individueel talent."

In een vol stadion, op een groot veld en tegen een grote ploeg: ik hoop dat mijn spelers niet te veel onder de indruk zijn" 

Cedomir Janevski, coach du RMP

"Steven Defour geschorst?  Leander Dendoncker is er ook, daar halen we niet meteen voordeel uit ... Het wordt geen makkelijke wedstrijd, maar we zijn goed voorbereid."

Moeskroen-Peruwelz speelde dinsdagavond tegen Westerlo (2-2) en zal dus 48 uur extra rust hebben in vergelijking hebben met Anderlecht. Dat speelde donderdag pas in Kortrijk.

"Die extra recuperatie zie ik niet meteen als een voordeel. Westerlo had ook een fysiek voordeel van 24 uur, maar dat heeft niet veel verschil gemaakt."

Janevski zit wel met een bezorgdheid. "In een vol stadion, op een groot veld, tegen een grote ploeg: ik hoop dat mijn spelers niet te veel onder de indruk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties