'Kosanovic wordt de oplossing van het probleem Obradovic'

Redactie
| 32 reacties
'Kosanovic wordt de oplossing van het probleem Obradovic'
Foto: © SC

Ivan Obradovic is zes maanden buiten strijd bij Anderlecht. En dus wil paars-wit zo snel mogelijk een nieuwe linksachter inlijven. De oplossing zou een ex-ploegmaat van de Serviër bij KV Mechelen kunnen zijn: Milos Kosanovic.

Kosanovic stond ook deze zomer al op een shortlist van Anderlecht en Racing Genk, maar de blessure van Obradovic zou de interesse opnieuw aanwakkeren. Dat weet Het Nieuwsblad.

En er valt iets voor te zeggen: Kosanovic is dan wel een centrale verdediger, maar als linksvoet kan hij wel met zijn crosses elke tegenstander pijn doen. Hij heeft ervaring in een driemansdefensie en zweefde daardoor al vaker meer naar links uit.

Lollo? Lijkt larie

Bovendien zou Olivier Deschacht ook nog steeds naar de linksachter kunnen schuiven bij Anderlecht. Op termijn moet Kosanovic dan de vervanger van Deschacht worden en Nuytinck uit de ploeg spelen.

In de Argentijnse pers wordt dan weer gesproken van een hernieuwe interesse in Luciano Lollo. Die centrale verdediger stond al eens eerder in belangstelling van diverse topclubs uit ons land (Racing Genk, Club Brugge), maar blijft erg duur. Bovendien is hij rechtsvoetig en dus geen topprioriteit voor paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties