Zulte Waregem gaat binnenkort mogelijk erg nauw samenwerken met deze topclub

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Zulte Waregem gaat binnenkort mogelijk erg nauw samenwerken met deze topclub
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig seizoen James Troisi, dit jaar Mame Thiam: Zulte Waregem houdt er goeie contacten op na met Juventus. En mogelijk worden de nauwe banden in de toekomst nog wat extra verstevigd.

"Juventus is vragende partij om meer spelers aan ons uit te lenen”, verklapt Eddy Cordier, algemeen manager van Essevee, in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. “We staan daar voor open, maar dan moet het wel een meerwaarde opleveren, zowel qua kwaliteit van spelers, als financieel.”

Thiam: kopen, verkopen of langer huren?

Aan Thiam beleefden ze in het Regenboogstadion alvast wat plezier. Bij Zulte Waregem hopen ze dan ook dat de Senegalees nog even bij hen blijft spelen. “We zouden Mame het liefst definitief binnenhalen", geeft Cordier aan.

“De optie is wel vrij duur, maar als hij nog tien keer scoort, zal zijn marktwaarde dat bedrag overstijgen. Dan kunnen we een definitieve aankoop wel overwegen.”

“Intussen overleggen we met Juventus of we, in het andere geval, Mame voor een langere periode kunnen lenen. Misschien zelfs voor nog twee seizoenen, want we willen ook bouwen aan een ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties