Ook in de zaal gaat het goed met Antwerps voetbal

Futsal Topsport Antwerpen heeft in de topper in en tegen Charleroi 2-2 gelijkgespeeld. Een erg knap resultaat, waardoor de club ook leider is in de eerste klasse van het futsal in België.

Het duel tussen het nummer 2 (Charleroi) en het nummer 1 (FT Antwerpen) beloofde een echte klepper te gaan worden. Na 1 minuut was het al 1-0 voor de Henegouwers.

Vijf geblesseerden, enkele spelers niet 100% fit op het veld: het was bijwijlen harken voor de Antwerpenaars. Maar ze gingen wel op gevoel en met heel veel branie op zoek naar de gelijkmaker. Die er ook kwam, meteen de ruststand.

19 op 21

Antwerp had nochtans doorgedrukt en verdiende misschien zelfs de voorsprong aan de koffie, maar een feller Charleroi deed Antwerp na de pauze wel pijn. Vijf minuten voor tijd vanop de counter 2-1, maar de koude douche werd toch nog omgezet in een heerlijk moment toen de bezoekers in de slotminuut de 2-2 uit de brand sleepten.

Met 19 op 21 blijft FT Antwerpen ongeslagen en op kop in de Belgische competitie. Woensdag volgt al meteen een onvervalste derby om 21.15 uur tegen Proost Lier.