Reactie Waar was Tim Matthys mee bezig? "De penaltystip aan het verbouwen"

Waar was Tim Matthys mee bezig? "De penaltystip aan het verbouwen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yves Vanderhaeghe kon zich neerleggen bij de nederlaag tegen KV Mechelen. Wel stoorde één fase hem in het bijzonder. Twee spelers van Mechelen waren bij de strafschopfase wel met héél speciale dingen bezig. Tim Matthys werd betrapt op verbouwingswerken ADK.

Tim Matthys was immers de aarde rond het penaltypunt aan het omploegen, toen Knowledge Musona zijn penalty moest trappen. Toen Kevin Vandendriessche daar verhaal over ging halen, kreeg hij een gele kaart toegewezen van ref Bart Vertenten. Later kreeg hij voor een fout op Hanni een (terechte) tweede gele kaart.

"Kevin zag dat ze met twee het penaltypunt aan het verbouwen waren en de ref reageerde niet", aldus Vanderhaeghe. "Hij gaat dat gewoon vertellen, zonder verwijten te lanceren. En daarvoor krijgt hij geel? Dat is zuur om daarvoor uiteindelijk een week aan de kant te moeten staan."

Tim Matthys was dus een van de daders. In het heetst van de strijd bewerkte die de penaltystip hardhandig met de voeten. "Maar het heeft niet veel geholpen uiteindelijk, want de elfmeter ging binnen", kon er een lachje af. Met een knipoog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties