10 euro inzetten en er bijna 8000 terugkrijgen? Het kan!

Redactie
| 0 reacties
10 euro inzetten en er bijna 8000 terugkrijgen? Het kan!
Foto: photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gesternte lijkt de Unibet-spelers ook dit seizoen wel bijzonder goed gezind. Door een aantal erg goede bets slaagde een Zweed erin om 10 euro om te zetten in ongeveer 9300 euro.

Een speler op Unibet heeft veel overgehouden aan diverse juiste voorspellingen van afgelopen weekend. De man zette met een combinatieweddenschap €10 om in een bedrag van maar liefst €7.822.

België was niet het enige land waar de voorbije dagen midweeks werd gespeeld. Bekervoetbal uit Italië, Engeland en Spanje en een competitieduel in Frankrijk bleken een bron van grote winst voor een Unibet-speler met bijzonder scherp inzicht.

Bekervoetbal
Southampton kreeg in Engeland een heus pak rammel van het Liverpool van Jürgen Klopp. In Spanje bekerden Valencia, Deportivo La Coruña , Real Betis en Celta de Vigo verder. Net als Real Madrid overigens, al stond dat resultaat in de schaduw van een grote blunder: het opstellen van de geschorste Denis Cheryshev.

Double Chance als kers op de taart

Een wedder op Unibet wist van al deze wedstrijden de winnaar goed te voorspellen, en voegde daar Live nog een geslaagde ‘Double Chance’ (twee resultaten leveren winst op in plaats van één) in de Franse competitie aan toe.

Hierdoor was er slechts een inzet van €10 nodig om tot de waanzinnige uitbetaling van ruim €7800 te komen.

De man had veel kennis van zaken en voorzag in acht wedstrijden hoe de wedstrijd zou gaan gebeuren. Erg knappe voorspellingen dus! 

Durft u dit weekend ook eens een soortgelijke gok op te zetten op wat wedstrijden, om de passie van het spel? Waag gerust je kans. U krijgt bij ons 60 euro gratis bonus als u via ons inschrijft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties