Lyon kan Gent handje helpen, Arsenal onder zware druk

Redactie
| 1 reacties
Lyon kan Gent handje helpen, Arsenal onder zware druk
Foto: © photonews

In de Champions League gaat het vanavond om de knikkers. Na vandaag kennen we de 16 ploegen die nog mogen dromen van de beker met de grote oren. Gent speelt tegen Zenit, maar er is natuurlijk nog veel meer.

Barcelona is al een tijdje zeker van plaatsing voor de volgende ronde, misschien kan Bayer Leverkusen daarvan profiteren om een thuisoverwinning te boeken tegen de Catalanen. Roma zoekt thuis tegen Bate Borisov dan weer dé kans om tweede te worden in de poule, bij winst is dat altijd in orde. 

Arsenal heeft in Piraeus een serieuze opdracht. Winnen met twee doelpunten verschil (of met 3-4 of een hogere score). Enkel dan gaan ze nog mee met Bayern München naar de volgende ronde. 

Wat doet Lyon?

Chelsea en Porto gaan tegen elkaar in de clinch om de volgende ronde te halen, Dynamo Kiev moet gewoon winnen om een van die beide ploegen uit te schakelen. Het kan nog spannend worden in die groep. 

En dat zal het ook zijn in de poule van Gent. Als de Buffalo's niet winnen van Zenit, dan is het afwachten of Lyon iets kan rapen tegen Valencia.

Wie pakt de punten vanavond? Van u krijgt u alvast 60 euro gratis bonus, waar u meteen 660 euro kan maken bij winst van Zagreb. En als Porto wint? 240 euro rijker!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties