Van Holsbeeck reageert op woedende fans: "Die info kan je niet omroepen door de micro"

Redactie
| 40 reacties
Van Holsbeeck reageert op woedende fans: "Die info kan je niet omroepen door de micro"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vervangingen van Matias Suarez en Dennis Praet zondag tegen KV Oostende schoten bij vele fans in het verkeerde keelgat. Een immens fluitconcert vanuit het Anderlecht-vak richting coach Besnik Hasi was het gevolg.

Een dag later neemt manager Herman Van Holsbeeck zijn coach in bescherming. "Voor mij was het logisch dat Hasi die twee wissels doorvoerde", laat hij bij Sporza radio optekenen. "Van Praet wisten we dat hij al twee matchen met inspuitingen speelt. En voor Suarez is het gewoon moeilijk om drie matchen op een rij te spelen."

Ik kan de fans wel begrijpen. We halen maar een puntje thuis tegen Oostende, dat is te weinig

Herman Van Holsbeeck

"Maar al die info kan je tijdens die vervangingen niet omroepen door de micro. Ik kan de fans aan de andere kant ook wel begrijpen. We halen maar een puntje thuis tegen Oostende, dat is veel te weinig. We hebben het materiaal in Anderlecht om drie wedstrijden in een week goed te spelen, maar dat lukte ons nu niet."

En dus wordt de verplaatsing naar Club Brugge komende zondag nog wat zwaarder. "Als we daar een goed resultaat neerzetten, kan de wereld er plots helemaal anders uitzien", besluit Van Holsbeeck positief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties