Transfergeruchten 16/12: 'Galatasaray zit achter ex-Anderlechtenaar aan'

Redactie
| 5 reacties
Transfergeruchten 16/12: 'Galatasaray zit achter ex-Anderlechtenaar aan'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

interklaas is terug naar Spanje vertrokken en de Kerstman doet weldra zijn ronde met cadeautjes. Maar veel belangrijker: de wintermercato gaat bijna van start. Wij volgen de transfergeruchten op de voet en gieten alles iedere dag in een handig overzicht!

  • ​Galatasaray wil deze winter Cheik Tioté wegplukken bij Newcastle United. De Ivoriaanse middenvelder die ooit nog voor Anderlecht uitkwam, ligt bij de Magpies nog 18 maanden onder contract.
  • Heel wat geruchten bij Club Brugge: zo zou Victor Vazquez in de belangstelling staan van de Mexicaanse club Cruz Azul. Die willen hem een monstercontract voorleggen en daar zou de Spanjaard wel oren naar hebben.
     
  • Martin Montoya voldoet niet bij Inter en de Milanezen zouden tijdens de wintermercato een nieuwe rechtsback willen binnenhalen. En daarbij staat Thomas Meunier op de shortlist. De rechtsachter van Club maakt er geen geheim van dat hij graag een transfer naar het buitenland wil verwezenlijken.
     
  • Ook vleugelspelers Boli Bolingoli en Tuur Dierckx willen meer speelminuten, maar dat kan enkel indien Gedoz en/of Izquierdo vertrekken.
     
  • Michy Batshuayi zou ook in het vizier van Juventus staan. De Rode Duivel wil echter niet tijdens de wintermercato vertrekken. Ook Tottenham polste al bij Marseille.
     
  • Elke mercato wordt er wel iets geschreven over Axel Witsel die naar een meer spraakmakende competitie zou vertrekken. Ook nu is er weer het gerucht dat Atlético Madrid hem zou willen halen. Maar zoals eerder gezegd en geschreven: Zenit St.-Petersburg is geen club waar je gratis gaat shoppen.
     
  • Zulte Waregem denkt dan weer aan versterking om PO 1 te halen. En daarbij is de naam van Standard-middenvelder Julien De Sart gevallen. Die komt bij de Rouches niet al te veel aan spelen toe en Dury zou hem als versterking zien.
     
  • Nadat hij al twee matchen nergens meer te bespeuren viel, deed het gerucht de ronde dat Club Brugge Leandro Pereira tijdens de winterstop wou verkopen. Blijkbaar is de Braziliaan echter geblesseerd en is er nog geen sprake van een verkoop.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties