En toch sluit Vanhaezebrouck niets uit: "Ik zeg niet 'neen' tegen Belgische topclub"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 36 reacties
En toch sluit Vanhaezebrouck niets uit: "Ik zeg niet 'neen' tegen Belgische topclub"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck tekende woensdag een contract met verbeterde voorwaarden bij KAA Gent. De landskampioen slaagde er dus in om zijn succescoach voorlopig in Gent te houden. Maar of Hein ook blijft tot de zomer van 2018? Dat staat helemaal nog niet vast.

Vanhaezebrouck zette dan wel zijn krabbel onder een contract met verbeterde voorwaarden tot medio 2018, toch kan een vervroegd vertrek altijd. “Er zijn uiteraard wel afspraken gemaakt”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“We moeten competitief blijven en blijven investeren. Als er vertrekkers zijn, dan moeten die vervangen worden op een goeie manier. Als dat het geval is, dan kunnen we wat mij betreft blijven werken tot het einde.”

"Ik laat de opties gewoon graag open"

Maar... Toch zegt de coach van de Buffalo’s ook niet op voorhand neen tegen een andere club in België. “Nee, Ik zeg niet dat een Belgische topclub niet kan. Alles blijft open."

"Clubs in België, clubs in het buitenland en zelfs landen. Ik zal niet zeggen dat ik iets uitsluit, maar tegelijk wil ik ook duidelijk zeggen dat ik niemand ben die grote plannen maakt.”

“Ik laat de opties gewoon graag open. AA Gent heeft nu alleszins een serieuze financiële en sportieve inspanning gedaan om mij hier te houden en dat apprecieer ik. Als we de komende maanden en jaren werken volgens de afspraken die we gemaakt hebben, dan zie ik een mooie toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties