'Antwerp FC heeft spits beet en wil ook nog verdediger van KV Oostende'

Redactie
| 31 reacties
'Antwerp FC heeft spits beet en wil ook nog verdediger van KV Oostende'
Foto: © Photonews

Antwerp FC lijkt zijn beoogde aanvallende versterking nu al beet te hebben. Mathieu Cornet zou volgens de laatste geruchten een contract getekend hebben. En ook op defensief vlak komt er mogelijk iets bij. Baptiste Schmisser is namelijk in beeld bij de oudste club van België.

Volgens de laatste geruchten zou Antwerp Mathieu Cornet alvast beet hebben. De aanvaller, die zich nooit kon doorzetten bij KVO, zou een contract van twee seizoenen met optie op nog eens twee jaar extra hebben getekend bij de oudste club van ons land.

Antwerp, dat het nieuws wel nog moet bevestigen, lijkt zo zijn beoogde aanvallende versterking beet te hebben. Maar volgens Het Laatste Nieuws wil The Great Old nog meer shoppen aan de Kust.

Ook Schmisser naar de Bosuil?

Aan wie Antwerp nog denkt? Baptiste Schmisser. De verdediger was de voorbije twee seizoenen een basispion bij KV Oostende, maar door de komst van David Rozehnal en de ontbolstering van Antonio Milic moet Schmisser zelfs knokken voor een stekje in de selectie.

Antwerp FC heeft met Steve Colpaert en Maxime Biset al een stevig centraal duo ronlopen, maar extra reserve kan nooit kwaad. De Great Old kampeert bovenaan het klassement en wil niets aan het toeval overlaten in de titelstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties