Verrassend: 'Anderlecht aast op terugkeer van ... Fernando Canesin'

Redactie
| 53 reacties
Verrassend: 'Anderlecht aast op terugkeer van ... Fernando Canesin'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende was al erg actief op de transfermarkt: een flink aantal overbodige spelers werden al verkocht. Anderlecht wil nu echter voor een klapper zorgen, ook al mag er geen sterkhouder weg bij de Kustboys.

Schmisser, Cornet, Luissint, Ruytinx, Loemba, ... Er zijn al heel wat spelers van KV Oostende (bijna) onder dak bij andere teams. Maar een van de sterkhouders laten gaan, dat zit er niet in.

"We wilden de kern afslanken, met 30 op een trainingsveld ... Dat gaat gewoon niet", aldus Luc Devroe twee dagen terug in HLN. "Maar er zal niemand van de sterkhouders vertrekken."

Kawaya pasmunt?

Al heeft minstens 1 speler wel de aandacht van de topclubs weten te veroveren: Fernando Canesin zou namelijk terug naar Anderlecht kunnen keren. Dat brengt het Waalse Sportactu alvast naar buiten.

Echt gek klinkt het niet: Anderlecht en Oostende willen de komende jaren nog nauwer gaan samenwerken, de Kustboys willen graag Kawaya op huurbasis aantrekken en paars-wit heeft nog een deel van de rechten op de Braziliaan.

Creatieve rechterflank

Bovendien heeft Anderlecht dringend iemand nodig op de rechtsachter of rechterflank. Het weet nog niet 100% zeker hoe het Najar wil inplannen op het veld nu Guillaume Gillet is vertrokken.

En laat Canesin nu net ook beide posities aankunnen. Zo zou paars-wit erg creatief met zijn rechterflank kunnen blijven omspringen. Toch zullen de Kustboys niet staan springen om hun sterkhouder - met oog op play-off 1 en Europees voetbal - zomaar te laten gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties