Reportage Eerste volledige Gentse stagedag: Ontiegelijk vroeg opstaan en afzien

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Spanje
| 11 reacties
Eerste volledige Gentse stagedag: Ontiegelijk vroeg opstaan en afzien
Foto: © photonews

De eerste volledige stagedag werd meteen een zware voor de jongens van AA Gent. Vanhaezebrouck joeg zijn troepen al heel vroeg het strand op en ook de trainingen waren niet van de poes.

Kwart voor acht, ontiegelijk vroeg dus, gingen de Buffalo's al zo'n 11 à 12 kilometer lopen op het strand. Op een nuchtere maag en op de juiste hartslag. Afzien dus. Vooral voor de nieuwkomers was het even slikken. Sven Kums dook zelfs even het water in.

Na het ontbijt volgde al een eerste veldtraining met oefeningen op balbezit en een klein wedstrijdje. Aanwinst Simon Diedhiou liet al een eerste keer de netten trillen. 23 spelers deden alles mee. Kums (stijve knie) en Thoelen (koorts) bleven binnen.

Aanwinst Olayinka hield het na twee dagen van het ene in het andere vliegtuig bij lopen, ook Matton trainde individueel. Rami Gershon trainde deels mee met de groep. Een dikke twee uur en een kwart later kregen de Gentenaars eindelijk wat rust.

Na het middagmaal volgden individuele gesprekken en een laatste training in de namiddag/vooravond. Kapitein Sven Kums sloot daar wel bij aan. Morgen wacht een dag met twee trainingsmomenten. Bekijk hieronder nog enkele beelden van de Gentse oefenstage.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties