Stoppen of doorgaan? Timmy Simons (39) doet zijn toekomstplannen uit de doeken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 45 reacties
Stoppen of doorgaan? Timmy Simons (39) doet zijn toekomstplannen uit de doeken
Foto: © photonews

Hij is ondertussen 39, maar Timmy Simons staat wel nog zo goed als iedere week in de ploeg bij Club Brugge. Aan het einde van het seizoen loopt zijn contract op Jan Breydel af, een goed moment dus om het over zijn toekomstplannen te hebben…

Als het van Simons zelf afhangt, dan ligt zijn nabije toekomst in ieder geval nog op het veld. Het blauw-zwarte boegbeeld is inmiddels 39, maar voelt zich nog lekker in zijn vel en hoopt nóg een seizoen aan zijn rijk gevulde carrière te breien.

“Zoals ik me nu voel, zeg ik dat ik na dit seizoen nóg een jaar wil doorgaan. Omdat het nog altijd het mooiste is wat je kan doen. Als je in een andere functie begint, is het over met de pret", zegt Simons in Het Laatste Nieuws.

Wat na spelerscarrière?

Maar toch blijft de kapitein van Club voorzichtig… “Ik wil nog het einde van het seizoen afwachten. Het heeft geen zin om nu al te beginnen speculeren over een effectieve contractverlenging, want ik word alweer een jaartje ouder, hé.”

Als Simons het op een gegeven moment toch voor bekeken houdt, dan kan hij alvast aan de slag blijven bij Club Brugge. Als lid van de technische staf, als jeugdcoach of iets in de scouting, dat is nog niet duidelijk. “Ik heb nog geen enkel diploma, dat zien we later wel. Maar ik zal nooit helemaal uit het voetbal verdwijnen”, besluit de ervaren rot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties