"Timmy Simons, dat is iemand waar clubs als Ajax en Anderlecht naar snakken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 39 reacties
"Timmy Simons, dat is iemand waar clubs als Ajax en Anderlecht naar snakken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons is inmiddels 39, maar de aanvoerder van Club Brugge slaagt er nog steeds in om iedere week het beste van zichzelf te geven. De centrale middenvelder kan alvast terugblikken op een knappe carrière en Jan Mulder is een fan Simons.

Aan het einde van dit seizoen is Simons einde contract. De aanvoerder van blauw-zwart staat niet weigerachtig tegenover een contractverlenging. Toen hij vorig jaar aangaf dat hij graag nog langer door wou, kreeg hij quasi onmiddellijk een nieuw contract.

En dat is maar normaal ook, als we Jan Mulder mogen geloven. “Logisch. Wanneer iemand als Simons een contract op het bureau legt, tekent de voorzitter. Bart Verhaeghe heeft het geld, maar Timmy Simons is de baas. Weinig voetballers komen in die positie, Simons wel" zegt Mulder in Het Laatste Nieuws.

"Simons heeft bewezen over waardigheid te beschikken"

Jan Mulder

“Hij is zo’n loyale en ervaren kracht, waar clubs als Ajax en Anderlecht naar snakken. Simons heeft bewezen over waardigheid te beschikken, de eigenschap van een toekomstig leider, denk maar aan zijn late verwijdering uit de selectie van de Rode Duivels voor het WK in Brazilië en zijn hoogstaande reactie daarop", besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties