Reportage Kums & co. sluiten Gentse stage af met een bonus

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Spanje
| 0 reacties
Kums & co. sluiten Gentse stage af met een bonus
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De Gentse winterstage in Oliva Nova zit erop. Het team keerde zondagavond terug naar België na een zware trainingsweek met doorgaans drie trainingen per dag. Voor enkelen was die terugkeer naar het vertrouwde nest nog iets aangenamer.

Op de laatste dag van de stage kon er immers iets verdiend worden. Zoals het onder Hein Vanhaezebrouck de gewoonte is, wordt er gespeeld voor de befaamde 'ticketjes'. Met zo'n ticket kan een speler een recuperatietraining skippen.

Kortom, er wordt gespeeld voor een dag vrijaf. Waar tijdens de korte stage voor het seizoen de nadruk gelegd werd op een langere kamercompetitie, was bij deze winterstage zondag 'D-day.' Sommigen, zoals Brian Vandenbussche, zagen het al aankomen.

Op het teamdiner drink ik alleen maar water, het is voor de ticketjes, hé

-Brian Vandenbussche

"Op het teamdiner zaterdag drink ik enkel water, de dag erop gaat het om de ticketjes", gaf de reservedoelman aan. Het opzet was simpel. Twee teams streden voor de prijzen, de geblesseerden of zij die uit voorzorg aan de kant bleven, konden gokken op de winnaars.

Wie juist gokte, kreeg ook een dag vrijaf. Na onder meer tennisvoetbal en enkele wedstrijdjes met pittige duels kwam het team van kapitein Sven Kums als winnaar uit de bus. Nog in het winnende team: Deaux, Johansson, Nielsen, Saief, Foket en Wikheim.

Bekijk hieronder beelden van de wedstrijdjes in hoog tempo. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties