Janevski zucht: "Eerst dat fatale moment en dan vergeet onze achttienjarige Diaby"
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 3 reacties

Cedomir Janevski zucht na nederlaag van Royal Mouscron Péruwelz bij Club Brugge

Janevski zucht: "Eerst dat fatale moment en dan vergeet onze achttienjarige Diaby"
Foto: © Photonews

Cedomir Janevski won enkele seizoenen geleden nog een Beker van België voor Club Brugge, maar vanavond ondervond de oefenmeester de bittere realiteit voor een kleinere ploeg. "

"We zijn goed aan de wedstrijd begonnen", begint Cedomir Janevski zijn verhaal. "Het was niet onze bedoeling om ons in te graven. We kregen een grote kans, maar de paal stond in de weg. Ondertussen kreeg Club Brugge geen kans."

Het fatale moment...

"Op slag van rust kwam dan dat fatale moment", zucht de coach van les Hurlus. "De scheidsrechter floot een heel lichte vrije trap én we laten Bjorn Engels helemaal alleen in de tweede zone."

... en de achttienjarige

"Bij een 1-0-ruststand geloofden we nog met z'n allen in een stuntje, maar na vijf minuten voetballen was het voorbij. Bij de corner vergeet onze achttienjarige (Cristian Manea, nvdr.) uitgerekend Abdoulay Diaby bij de tweede paal."

Er komen nog acht cupmatchen aan!

"Club Brugge is de verdiende winnaar, maar niets meer. Het was een wedstrijd voor mijn jongens om uit te leren voor volgende week. Meer tonen tegen Sporting Lokeren? We hebben een zwaar programma. Er komen nog acht cupmatchen aan!"

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties