Uitgezocht: Vazquez is weg, dus waar blijft Linetty?

Uitgezocht: Vazquez is weg, dus waar blijft Linetty?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe zou het nog zijn met Karol Linetty? In de zomer was hij hét transfertarget van Club Brugge, daarna werd het extreem stil rondom zijn persoon. De kaarten zijn ondertussen al een paar keer opnieuw geschud. Wij geven u even een volledige update.

In de maand augustus was het kristalhelder: Karol Linetty wilde érg graag naar Club Brugge komen, maar wilde eerst afwachten tot Victor Vazquez zou vertrekken bij blauw-zwart. 

Speelkansen, het is voor Linetty erg belangrijk. Zo kan hij ook naar Engeland en Italië, waar onder anderen Leicester City en Napoli hengelen naar de diensten van de Pool. Erg happig is de middenvelder echter niet meer, want het EK 2016 betwisten met Polen is dé droom van de jongeling.

Club Brugge is geen thema meer

En dan beseft Linetty - die net na de wintermercato 21 wordt - dat hij in het voorjaar van 2016 zal moeten spelen. En de meeste speelkansen heeft hij ... bij Lech Poznan, waar hij nu eens te meer de ster aan het worden is.

Bovendien zouden de fans van Poznan er niet kunnen mee lachen als Linetty zou worden verkocht. De club legde hem net langer vast (tot 2018) en verkocht met Kasper Hamalainen al een middenvelder aan grote vijand Legia Warschau. Nu ook Linetty van de hand doen zouden de fans niet pikken. "Club Brugge is geen thema meer", klinkt het bij Poolse bronnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties