Reactie Butelle kent zijn werkpunt: "Ik ben tevreden, maar mijn Engels moet nog beter"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Butelle kent zijn werkpunt: "Ik ben tevreden, maar mijn Engels moet nog beter"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ludovic Butelle is de nieuwe doelman van Club Brugge. En de Franse doelman liet tegen Royal Mouscron Péruwelz meteen een goede indruk na. Een clean sheet en enkele leuke reddingen. "Ik ben tevreden."

"Ik ben natuurlijk tevreden met de overwinning van de ploeg", begint Ludovic Butelle met hét voetbalcliché. "Maar zo'n clean sheet is natuurlijk de ideale start. Ik brei eigenlijk een vervolg aan mijn prestaties van bij SCO Angers." (knipoogt)

Maar de doelman steekt niet alle pluimen op de eigen hoed. "De nul is niet alleen mijn werk, maar dat van de volledige verdediging. Heb je me horen roepen tot op de tribune? Dat hoort zo. Als doelman zie je alles."

Heb je me horen roepen tot op de tribune? Dat hoort zo

Ludovic Butelle

"Maar mijn Engels moet wel nog beter", lacht Butelle. "Hier bij Club communiceren we niet in het Frans. (lacht) Maar er is nog tijd om alles en iedereen te leren kennen. Pas in play-off 1 moeten we helemaal gelanceerd zijn."

Sébastien Bruzzese

Michel Preud'homme bracht de 32-jarige Fransman gisteren op de hoogte van zijn basisplaats. "Ik heb de coach meteen gezegd dat ik klaar ben. Of ik ook met Sébastien Bruzzese heb gepraat? Dat is mijn taak niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties