Sprokkels: Andreas Pereira voert druk op bij Manchester United, STVV heeft versterking uit Franse tweede klasse beet

Redactie
| 1 reacties
Sprokkels: Andreas Pereira voert druk op bij Manchester United, STVV heeft versterking uit Franse tweede klasse beet
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Alle leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Andreas Pereira voert de druk op. De Braziliaan met Belgische roots wil meer speeltijd bij Manchester United. In het andere geval? Een transfer!

  • STVV is gaan shoppen bij Olympique Nîmes en kwam terug met Fabien Tchenkoua. De flankaanvaller heeft een contract getekend tot medio 2018, met optie voor een extra seizoen.

  • Joseph Akpala kreeg afgelopen zondag de voorkeur op Gohi Bi Cyriac, maar van een heuse concurrentiestrijd is bij KV Oostende geen sprake. "We zijn allebei aan een goed seizoen bezig."

  • STVV neemt per direct afscheid van Hilaire Momi en Falaye Sacko. Dat hebben de Kanaries laten weten via hun officiële kanalen.

  • Luis Suarez en Lionel Messi worden gespaard voor het bekertreffen van vanavond bij Athletic Bilbao. Daarentegen is onze landgenoot Thomas Vermaelen wel van de partij.

  • Het uitvoerend comité van de UEFA gaat eind deze week bekendmaken dat er op het EK in Frankrijk doellijntechnologie zal worden gebruikt. Volgend seizoen zou dat ook in de Champions League en in de Europa League het geval moeten zijn. De UEFA zou het systeem in Europa willen verplichten, dus het is niet uitgesloten dat we binnenkort ook in België over de technologie beschikken.

  • Barry Boubacar Copa zal wellicht ook volgend seizoen nog op de loonlijst staan bij Sporting Lokeren. Volgens Het Nieuwsblad hebben club en speler een princiepsakkoord om de optie in het contract van Copa te lichten.

  • Frederic De Boever, tot voor kort keeperstrainer bij vierdeklasser Ronse, volgt Guy Martens naar Singapore. De 35-jarige De Boever leerde Martens kennen bij KRC Genk. Hij tekent een contract van twee jaar met twee jaar optie en zal in Singapore jeugdkeepers trainen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties