Zo had u het liever gehad: "Waarom spelen we niet tegen Nederland?"

Zo had u het liever gehad: "Waarom spelen we niet tegen Nederland?"
Foto: © photonews

De Rode Duivels sparren voor het EK tegen Portugal, Zwitserland, Finland en Noorwegen. Een mooie voorbereiding, maar volgens u had ze nog mooier kunnen zijn als we tegen onze noorderburen geoefend hadden.

Een uitgebalanceerd oefenprogramma, tegen tegenstanders die een beetje de stijl hebben van de tegenstanders die we gaan treffen in de poulefase van het EK. Uit uw reacties blijkt ook dat u best tevreden bent. "Goed programma. Portugal, Zwitserland en Noorwegen zijn uitstekende ploegen en Finland kan ook een stugge ploeg zijn", klinkt het.

Tegen deze tegenstanders gaan ze een air over zich krijgen omdat het zo vlot liep 

Voor sommigen blijkt het echter te licht uitvallen: "Ik had liever Engeland en Nederland als voorbereiding gezien, met dan Noorwegen/Finland als derde. Volgens mij gaan ze bitter weinig leren uit de matchen die nu gepland zijn. En kunnen ze nog zo een air over zichzelf krijgen ook dat de voorbereiding zo vlot en gemakkelijk liep, dat ze er de eerste ronde al uit liggen."

Maar uit de poll blijkt dat vijftig procent van onze lezers graag tegen Nederland geoefend had. We vermoeden om het mes nog eens rond te kunnen draaien, aangezien Holland er niet bij is. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties