Henkens en Peeters presenteren voor u: 'Vechten tegen de degradatie voor Dummies'

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Henkens en Peeters presenteren voor u: 'Vechten tegen de degradatie voor Dummies'
Foto: © photonews

De eerste move van Bob Peeters toen hij bij Westerlo neerstreek was de vrije Robin Henkens naar het Kuipje halen. De Westelse T1 wist maar al te goed waarom.

Coach en speler vochten in het verleden bij Waasland-Beveren tegen de degradatie en doen dat nu bij Westerlo opnieuw. Mét succes, de samenwerking leverde al een knappe 10 op 15.

Broeien stilaan de plannen om een basisboek 'Vechten tegen de degradatie' uit te brengen? "We weten alleszins alle twee hoe het in elkaar zit", lacht Henkens. "Dit is ongeveer hetzelfde scenario. Toen bestond PO3 nog en moesten we derde laatste eindigen, maar het geluk keerde plots ook met een goede reeks."

We weten alle twee hoe het in elkaar zit

Dat merkte Henkens ook bij Westerlo op. "Van het moment dat ik toekwam, merkte ik een positieve flow op in de groep. We wonnen de voorlaatste match voor de winterstop, waarna een amusante stage volgde. Dat uitte zich nu in twee winstmatchen op rij."

"We beseffen dat we geen seconde mogen verslappen. Ook al kunnen we bepaalde wedstrijden niet winnen, dan moeten we nog minstens een punt pakken", besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties