Reactie Wat dinsdag niet mocht, lukte vrijdag wel: Raman sprak over zijn 'noodgedwongen' vertrek bij Gent

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 14 reacties
Wat dinsdag niet mocht, lukte vrijdag wel: Raman sprak over zijn 'noodgedwongen' vertrek bij Gent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV verzamelde dinsdag de pers voor de presentatie van zijn nieuwkomers. Gek genoeg mocht Benito Raman geen vragen van aanwezige media beantwoorden. Na de topper tegen Anderlecht kreeg de Gent-huurling wel de kans om terug en vooruit te blikken.

Raman heeft het komende halfjaar één missie bij STVV: het voetbalplezier terugvinden. "Ik ga het nog een keer herhalen: ik ben heel hard aangepakt. Te hard vind ik zelf", liet de kersverse Truienaar optekenen. "Alles wat in Gent is gebeurd, laat ik achter mij. Vanaf nu neem ik een nieuwe start."

Toen ik inviel bij Gent, wilde ik mijn frustratie kwijtraken

De uitleenbeurt kwam op het geschikte moment. Bij de landskampioen stond Raman de jongste weken in de schaduw. "Ik was geen eerste keuze, maar dat had een andere reden", aldus Raman. "Hier vind ik het plezier om te voetballen terug. Dat was de laatste maanden in Gent wat weg."

"Telkens wanneer ik inviel, was het meer om mijn frustratie kwijt te raken. Het is goed dat ik nu in Sint-Truiden zit. We gaan er nog enkele leuke maanden van maken. Dan hoop ik volgend jaar het goede gevoel - waar dan ook naartoe - mee te nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties