Reactie Rafa is klaar om Club naar de titel te loodsen: "Nu ben ik echt helemaal terug!"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 43 reacties
Rafa is klaar om Club naar de titel te loodsen: "Nu ben ik echt helemaal terug!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge pakte vanavond de volle buit tegen Sporting Lokeren. De West-Vlamingen - of beter gezegd: Lior Refaelov - bogen een achterstand om in een 2-1-zege.

"We startten opnieuw aan de wedstrijd met een achterstand", wijst Lior Refaelov naar de vroege achterstand van Club Brugge. "Vonden jullie de wedstrijd niet goed? Voor hetzelfde geld wordt het een 5-1-overwinning. Dan was de teneur ook anders geweest."

De drie punten schat Rafa echter als prioriteit in. "Soms moet je wedstrijden winnen zonder te schitteren. We hebben nog enkele weken tijd voor play-off 1 om ons niveau op te krikken."

Ik kreeg toch een beetje hulp van enkele Lokerse benen

Lior Refaelov

De Israëlische international was de matchwinnaar met twee doelpunten. Vooral de tweede roos - een volley - was een regelrecht pareltje. "Al had ik toch hulp door enkele Lokerse benen", knipoogt Refaelov.

Bekerfinale

"Het klopt dat het doelpunt doet denken aan mijn goal in de finale van de Beker van België tegen RSC Anderlecht", besluit Refaelov. "Maar op dat moment heb je geen tijd om daaraan te denken. Ik ben vooral blij dat ik helemaal terug ben na mijn blessure."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties