Opmerkelijk: stunt Standard (nog eens) met de komst van deze voormalige vedette van Bayern München?!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 43 reacties
Opmerkelijk: stunt Standard (nog eens) met de komst van deze voormalige vedette van Bayern München?!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan al wie een kopje koffie aan het drinken is: zet het even opzij, zodat u zich niet verslikt. Het is Transfer Deadline Day en Standard zou nog een keer willen uitpakken met een opvallende transfer.

Zo zouden De Rouches niemand minder dan Claudio Pizarro op het oog hebben. Dat meldt Het Nieuwsblad. De Peruviaanse spits maakte in het verleden het mooie weer bij Bayern München en Werder Bremen en droeg ook één seizoen het shirt van Chelsea.

Inmiddels is Pizarro 37, maar toch trof hij ook dit seizoen nog vijf keer raak in de Bundesliga. Omdat hij bij Werder Bremen niet altijd meer aan spelen toekomt, zou hij nu nog een allerlaatste avontuur in ons land willen aangaan. En hoewel het overduidelijk niet meer om de beste Pizarro ooit gaat, zou het toch best een opmerkelijke transfer zijn.

Van Buyten

Het is niet duidelijk wat de plannen van Standard met Pizarro zijn. Moet de spits Santini en Emond uit de ploeg spelen of moet hij op Sclessin dienen als een supersub en de jonge spelers begeleiden? En komt hij überhaupt wel? Het zal allemaal nog moeten blijken op deze hectische dag.

Dat Pizarro in verband wordt gebracht met Standard, is overigens niet zo vreemd. De spits speelde in het verleden nog samen met Daniël Van Buyten, die tegenwoordig mee transfers regelt bij… Standard. En geniet nu maar verder van dat kopje koffie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties