Reactie KV Mechelen-spelers weten het: "Als je achterkomt tegen Kortrijk hang je eraan"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Mechelen
| 18 reacties
KV Mechelen-spelers weten het: "Als je achterkomt tegen Kortrijk hang je eraan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een onbegonnen opdracht. KV Kortrijk hield de linies zo dicht bij elkaar dat KV Mechelen na de achterstand zo goed als een vogel voor de kat was. Want ook de ideeën ontbraken om een opening te vinden.

Laurens Paulussen was de eerste die aan zijn betoog begon, dat bij alle spelers ongeveer hetzelfde klonk. "Het was gewoon niet goed in alle aspecten", gaf de vleugelverdediger mee. "Achterkomen tegen Kortrijk is dodelijk. Zij waren voorbereid op ons systeem. Kage volgde me bijvoorbeeld overal."

Kortrijk is voor ons altijd moeilijk te bespelen - Steven De Petter

Steven De Petter had hetzelfde verhaal. "We kwamen niet in ons spel. Overal kwamen we iets te kort en dan krijg je het moeilijk tegen Kortrijk als je op achterstand komt. We moeten hier vanavond ontgoocheld zijn, want we wilden ons publiek iets meer aanbieden", zuchtte de middenvelder. "Kortrijk is voor ons blijkbaar altijd moeilijk te bespelen."

En jawel, ook Tim Matthys was in die richting georiënteerd. "Als je achterkomt tegen Kortrijk ben je eraan. Ja, ik was wat gefrustreerd omdat we niet aan voetballen toekwamen. De linies waren tot een minimum beperkt, er was geen doorkomen aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties