VIDEO: van twijfel tot applauswissel voor Reynaud, zo beleefden de OHL-fans afgelopen zaterdagavond

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
VIDEO: van twijfel tot applauswissel voor Reynaud, zo beleefden de OHL-fans afgelopen zaterdagavond
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De reacties van de hoofdrolspelers en de teammaats in de zaak rond Leuvenaars Reynaud en Riou kon u eerder al lezen. Maar hoe reageerden de OHL-fans op de bom die vrijdag binnen de club losbarstte? Een impressie van een emotionele zaterdagavond aan Den Dreef.

Rudy Riou en Romain Reynaud, de eerste twee Leuvenaars die op het wedstrijdblad stonden. Zouden de fans zich roeren op het moment dat de stadionspeaker beide namen door de boxen liet weerklinken? Wel nee, hier en daar een monkellachje, maar verder bleef boegeroep achterwege.

Het strijdvaardige duo zat ook meteen in de match tegen KV Oostende. Voorin deden John Bostock en Yohan Croizet met twee snelle goals de rest. Even hield de OHL-aanhang haar hart vast toen Riou ging dribbelen voor de eigen kooi en de partners in crime gezamenlijk richting het leer stormden.

Reynaud in de harten

Na rust liet de Franse goalie zich gelden met enkele reddingen, al moest hij zich na de inzet van Antonio Milic toch omdraaien. In de slotminuten kreeg Reynaud een staande ovatie bij zijn applauswissel.

De gokaffaire van vrijdag was plots héél ver weg. Toen de Leuvense aanvoerder na afloop zijn verhaal deed over de afgelopen 24 uur, werd hij door enkele diehards uit de spionkop luidkeels toegezongen. Spelers en fans beëindigden hun rit op de rollercoaster met een voldaan gevoel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties