Lukebakio dankbaar voor derde kans: "Daarom vloog hij naar Hasi"

Lukebakio dankbaar voor derde kans: "Daarom vloog hij naar Hasi"
Foto: © photonews

Dodi Lukebakio maakte na zijn goal tegen Standard een hartje naar de tribune. Richting mama Nana Ngandoli. Die heeft met harde hand mee haar zoon op het rechte pad proberen brengen. En dat rendeert.

Lukebakio zijn stiptheid is intussen wel bekend, maar er wordt aan gewerkt. Het traject Asse-Anderlecht is geen makkelijke (we spreken uit ervaring), want de files zijn er legio. Maar Dodi begint te denken als een echte prof. "Hij moet zich beter organiseren", zegt zijn neef in Het Nieuwsblad. "Hij heeft de boodschap begrepen. Hij vertrekt een halfuur vroeger nu."

Mama Nana heeft het hem ook ingepeperd. "Ik keur zijn gebrek aan stiptheid niet goed", zegt ze. "Ook ik heb Dodi een paar keer een serieuze bolwassing moeten geven. Desondanks raakte de negatieve aandacht voor mijn zoon mij zwaar."

Maar met Besnik Hasi heeft hij een coach die sterk in hem gelooft. "Hij beseft maar al te goed dat hij over de schreef is gegaan", vertelt zijn neef. "Onder een andere trainer was hij definitief naar de B-kern gevlogen. Daarom liep hij meteen naar Hasi bij het vieren van zijn doelpunt.''

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties