Stevige opdoffer voor Antwerp: opnieuw verlies in eigen Bosuil

Jacob Delabastita
| 107 reacties

Antwerp moest na een korte pauze weer volop aan de bak tegen Lommel United. Als the Great Old haar voorsprong wilde behouden, moest er thuis van Lommel United gewonnen worden. Maar dat bleek uiteindelijk moeilijk dan gedacht voor the Great Old.

De eerste grote kans was voor Lommel, maar de vrije trap ging tegen de paal. Nadien nam de thuisploeg het initiatief over, met enkele kleine kansjes tot gevolg. Het waren echter de bezoekers die eerst tot scoren kwamen. De Belder stond op de juiste plaats na een snelle counter.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Lommel verdedigde en zette het goed vast, Antwerp was niet bij machte de code te kraken. Het balbezit was voor de thuisploeg, maar de kansen die RAFC kreeg, werden vakkundig de nek omgewrongen. Resultaat na 90 minuten: 0-1. Antwerp verliest zo opnieuw thuis met het kleinste verschil.