Reactie Izquierdo heeft zijn vorm teruggevonden: "Zonder Rafa en Diaby moet ik voor impulsen zorgen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 7 reacties
Izquierdo heeft zijn vorm teruggevonden: "Zonder Rafa en Diaby moet ik voor impulsen zorgen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Izquierdo was de afgelopen weken steeds belangrijker voor Club Brugge. De Colombiaan besliste gisteren de wedstrijd met een schot van op zo’n twintig meter. ”Maar de drie punten en het voetbal dat we gebracht hebben zijn belangrijker.”

Een cliché-antwoord uit de mond van een voetballer, maar niet uit die van José Izquierdo. Het egoïsme van Joske zorgde de voorbije maanden voor wrevel in de kleedkamer en in de tribunes, maar de Colombiaan weet nu ook dat hij voor de groep moet werken.

”Al blijft hij natuurlijk graag zijn eigen kans gaan, daar was de 2-0 tegen STVV hét bewijs van. ”Het was een doelpunt zoals ik er al veel heb gemaakt”, lacht Izquierdo. ”Ik kreeg de bal op links, sneed naar binnen en verschalkte de doelman met mijn schot.”

Ik voel me in vorm. Ik ben een completere speler geworden

José Izquierdo

Door de blessures van Lior Refaelov en Abdoulay Diaby én door de vormdip van Felipe Gedoz zijn alle ogen op het Colombiaanse lachebekje gericht. ”Het klopt dat ik nu voor die impulsen moet zorgen. Maar ik voel me in vorm. Ik ben een completere speler geworden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties